Ste na arhivskih straneh, ki se od januarja 2021 ne osvežujejo oziroma dopolnjujejo več. Za veljavno vsebino obiščite www.stud-dom-lj.si.
Študentski dom Ljubljana | Ponudba za prenočišča in prehrano

Ponudba za prenočišča in prehrano

Nahajate se tukaj

V primeru prostih kapacitet ima Študentski dom Ljubljana možnost oddaje nezasedenih ležišč tudi zunanjim posameznim obiskovalcem ali organiziranim skupinam (poletne šole, športna tekmovanja itd.).

V okviru turizma nudimo nastanitev v dvoposteljnih sobah ali apartmajih. Namestitev v dvoposteljnih sobah zajema nočitev v dvoposteljni sobi s souporabo kuhinje in kopalnice v nadstropju. Namestitev v apartmaju vključuje nočitev v apartmaju (maksimalno 4 osebe), uporabo kuhinje s hladilnikom (kuhinja ni opremljena s posodo).

Cene, ki si jih lahko preberete v Ceniku turistične namestitve v zavodu, vključujejo nočitev, uporabo ali souporabo kopalnic, posteljnino, brisačo in neomejen dostop do interneta.

Običajno ponujamo proste kapacitete v Rožni dolini, kjer od ponedeljka do petka deluje tudi restavracija Rožna kuh'na z raznovrstno ponudbo. Dnevno so na voljo 4 pripravljeni meniji, od tega eden vegetarijanski, poleg tega tudi jedi po naročilu. Tople obroke lahko vzamete tudi domov, saj vam jih lahko tudi praktično zapakiramo.

Za dodatne informacije glede prostih kapacitet nam pišite na: turizem@stud-dom-lj.si.

 

PriponkaVelikost
PDF icon Cenik turistične namestitve v zavodu327.83 KB