Ste na arhivskih straneh, ki se od januarja 2021 ne osvežujejo oziroma dopolnjujejo več. Za veljavno vsebino obiščite www.stud-dom-lj.si.
Študentski dom Ljubljana | Počitniške kapacitete

Počitniške kapacitete

Nahajate se tukaj

Zavod razpolaga s počitniškimi kapacitetami na Malem Lošinju in v vasici Špina pri Umagu.

Počitniške kapacitete lahko uporabljajo tako aktivni, kot tudi upokojeni delavci zavoda. V primeru prostih zmogljivosti lahko le-te uporabljajo tudi zunanji interesenti, ki izkažejo zanimanje za letovanje v naših počitniških kapacitetah.

Počitniško hišico v Špini smo popolnoma prenovili v maju 2018.  V njej so 4 ležišča. Ima prostorno dnevno sobo z LCD TV, klimo, 2 kavčema ter kuhinjo. V dveh manjših sobah sta po dve postelji. Kopalnica in WC sta ločena. Hišica ima teraso z nadstreškom in električno tendo ter zunanjo garnituro. Na voljo je tudi plinski žar.

Na Malem Lošinju sta v kraju Artatore mali in veliki apartma, ki si delita skupno, sicer pregrajeno teraso.

Oba apartmaja sta bila popolnoma obnovljena leta 2010, tako, da je oprema nova in zagotavlja dober bivalni standard.

Večji apartma obsega dnevno bivalni prostor s kuhinjo in dve sobi, v vsaki sta dve ležišči ter kopalnico. Manjši apartma obsega dnevno bivalni prostor s kuhinjo, sobo z dvema ležiščema in kopalnico. Oba apartmaja imata vgrajeni klimi, televizorja in nameščena manjša kavča.

V kolikor bi bili zainteresirani za letovanje, za več informacij pokličite ga. Barbaro Waschl na telefon (01) 242 1007 ali pišite na e-naslov: barbara.waschl@stud-dom-lj.si