Ste na arhivskih straneh, ki se od januarja 2021 ne osvežujejo oziroma dopolnjujejo več. Za veljavno vsebino obiščite www.stud-dom-lj.si.
Študentski dom Ljubljana | Celostna grafična podoba

Celostna grafična podoba

Nahajate se tukaj

Projekt prenove celostne podobe Študentskega doma Ljubljana - izdelava logotipa

Če mlad človek zna odkriti svoj talent,  je  to prvi korak do kariere, resnično pa  zgrabi priložnost takrat, ko  ta talent tudi unovči. Zase in za druge.
Študente v Študentskem domu spodbujamo, da  izrazijo svoje sposobnosti, in da začnejo razvijati svojo kariero že v času študija. Študentski dom Ljubljana jim pri tem pomaga in jim ponuja priložnosti.

Tokrat so se mladi preizkusili v oblikovanju celostne podobe zavoda- oblikovanju logotipa.

Naslov projekta

IZDELAVA LOGOTIPA

Številka projekta

2/2013

Termin projekta
Področje in vrsta projekta

Januar 2013
OBLIKOVANJE

Nosilci projekta in sodelujoči

Študenti:

  • Tatjana Koštomaj

Potek projekta-natečaj

Študentski svet stanovalcev je  v mesecu januarju 2013 objavil  razpis za nov logotip novega  združenega zavoda. Razpis je zahteval celosten pristop za uporabo znaka na različnih izdelkih, določitev barv in kombinacij. Tričlanska komisija je izbrala med prispelimi izdelki, izbran je bil izdelek študentke  Tatjane Koštomaj.

Potek projekta-implementacija

Po končanem natečaju in podelitvi nagrad smo odgovorni v ŠDL pripravili načrt implementacije. Predloge smo implementirali v grafično podobo zavoda, ki obsega pisarniški material, oznake blokov in uprave, oznake naselij ter reklamne oznake na službenih avtomobilih in  zunanjih površinah  zavoda. Za dokončno implementacijo so potrebni še  kažipoti k posameznim blokom ali skupnim prostorom. Zaradi predvidene selitve Pisarne za študentske domove pa se bodo informacije na  zemljevidih in  kažipotih še dopolnjevale.

PriponkaVelikost
Package icon Projekt CGP3.99 MB